Είσαι η ντροπή της Κύπρου: Ξέσπασμα της Ελευθερίου στο Πρίαμο για το ειδύλλιο με τη Καρολίνα-Ποια η αντίδραση του

Με το νέο trailer του Survivor All Star, έρχονται τα πάνω – κάτω, με τη είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Όπως είδαμε, η τραγουδίστρια μπαίνει στην κόκκινη ομάδα όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν γίνει με την Καρολίνα Καλύβα, τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της. Στην αρχή του trailer, ο Μάριος Πρίαμος υποδέχεται με χαρά την Ελευθερία Ελευθερίου στην παραλία σπεύδοντας να την αγκαλιάσει.

Survivor All Star: Η είσοδος που φέρνει τα πάνω κάτω

Ωστόσο, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και τόσο καλά.

Σε έντονο ύφος, η νέα παίκτρια αναφέρει: «Γενικά με την είσοδό μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».

Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας που κατηγόρησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ότι έχει εκθέσει δυο γυναίκες κάνοντας έξαλλο τον Κύπριο παίκτη ο οποίος ανέφερε πως δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Η στάση του Μάριου Πρίαμου ωστόσο, φαίνεται πως έκανε έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου που άρχισε να του φωνάζει λέγοντας, «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι».

«Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική» λέει σε άλλο σημείο η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor All Star: Δείτε το trailer

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”