«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου…»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Άσπα, που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Η Σπυριδούλα Φατούρου είναι η μαμά της Άσπας Μπόγρη, που τη φροντίζει μέρα νύχτα από την ημέρα που ο πατέρας της την πυροβόλησε στο κεφάλι και η όμορφη Άσπα έδωσε μεγάλες μάχες για τη ζωή της.

Η ίδια έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στην κόρη της και «ράγισε» καρδιές.

«Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου…
Το μεράκι το κρυφό…
Αν σε χάσω θα πεθάνω…
Απ’τον κόσμο θα χαθώ….
Χρόνια πολλά μονάκριβη κορούλα μου…
Να χαίρεσαι την γιορτή σου ψυχή μου ομορφη….
Χρόνια πολλά και καλά με την ευλογία Του Κυρίου πάντα!!!!!!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν δύο μήνες για την πολυαγαπημένη της κόρη.

Δείτε την ανάρτηση

Η ιστορία της Άσπας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

H ιστορία της Άσπας συγκινεί καθώς έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την σύζυγό που τότε βρίσκονταν σε διάσταση. Οι 2 πυροβολισμοί άλλαξαν μια για πάντα τη ζωή της καθώς είναι τετραπληγική και καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο μπαμπάς της μετά την απόπειρα δολοφονίας αυτοκτόνησε. Όλα συνέβησαν παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2013.

«Η Ασπασία είχε πάει να εξομολογηθεί ενόψει του 15αύγουστου και λίγο αργότερα θα συναντιόταν με τον πατέρα της.

Συναντήθηκε με τον μπαμπά της σε ένα μαγαζί έξω, εγώ της έστελνα μηνύματα γιατί μέσα μου κάτι δεν πήγαινε καλά και ήθελα να βρίσκω λόγο να της στέλνω για να δω πώς είναι.

Κάποια στιγμή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πυροβόλησαν μια κοπέλα στη λαϊκή αγορά του Άργους.

Ήμουν βέβαιη ότι ήταν η Ασπασία και ήμουν 100% σίγουρη και για τον δράστη» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ για τη στιγμή του πυροβολισμού είπε: «Τη στιγμή που εκείνη κατέβηκε από το μηχανάκι του να πάει στο περίπτερο, εκείνος είχε κατέβει, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε face to face, μπροστά στα μάτια όλων και τα δικά της.

Έτσι όπως έχασε τις αισθήσεις της, με την εικόνα που “γράφτηκε” στο πρόσωπό της, με την ίδια εικόνα ξύπνησε στην εντατική. Ουρλιάζοντας. Ο πατέρας της έφυγε, γύρισε σπίτι και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα αργότερα. Πίστευε ότι με τη μια σφαίρα την είχε σκοτώσει, όταν όμως η Άσπα φώναξε “βοήθεια μαμά”, γύρισε και την πυροβόλησε δεύτερη φορά και εκεί έγινε όλη η ζημιά».

Related posts

Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού – «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»

Στο πλευρό της Παπαρίζου η Γαρμπή: «Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του»

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: “Ήταν σαν κακομαθημένο 8χρονο”