«Είπε μεγάλες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν»: Η δημόσια στήριξη της Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον Καρβέλα μετά το σάλο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα».

Όσα ανέφερε

Η ηθοποιός ανέφερε: «Έκατσα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπα κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε, γιατί εκεί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη».

Η πρώτη αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα

Και πρόσθεσε: «Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε. Σε κάποια πράγματα διαφώνησα, αλίμονο, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα. Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της αλλά για αυτό ζήτησε να είναι και live η συνέντευξη, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό. Είπε πάρα πολλά πράγματα ως προς τον ρόλο της γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία».

«Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν», υπογράμμισε.

Δείτε το video






Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα