«Είναι τα παράσημα μας»: Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως έχασε τα κιλά αλλά και τις ραγάδες της εγκυμοσύνης

Μέσα από ένα Q&A που έκανε την Τετάρτη 12/7 η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram απάντησε σε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, την καθημερινότητα με την κόρη της και τον τοκετό, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα και ένα δεύτερο παιδί.

Πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Ευχαριστώ πολύ. Θέλω πολύ να επιστρέψω με ένα όμορφο πρότζεκτ και με μια συνθήκη που να μπορώ να συνδυάσω εργασία και ποιότητα ζωής με την οικογένειά μου. Ακούγεται λίγο δύσκολο, αλλά αλήθεια πιστεύω ότι υπάρχει χρυσή τομή (αν θες πραγματικά να τα καταφέρεις). Εύχομαι να επιστρέψω σύντομα (αν και όπως κυλάει ο χρόνος πια για μένα, είναι κάτι σχετικό)», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ακόμα να σας πω πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται όμορφα πράγματα γι’ αυτόν τον χειμώνα».

«Καμιά μας δεν ήξερε στην αρχή. Γίνεται κάτι μαγικό, όμως, και μεταμορφωνόμαστε σε πλάσματα ανθεκτικά, υπομονετικά, περιποιητικά και ικανά να σηκώσουμε τα βάρη ολόκληρου του κόσμου στις πλάτες μας. Γιατί όταν στην αγκαλιά σου κρατάς τον κόσμο όλο, τότε τι να συγκριθεί με αυτό; Τώρα πια στους δυο μήνες έχουμε βρει αρκετά τα πατήματά μας. Εννοείται είναι πολύ μωράκι ακόμα και κάθε μέρα είναι διαφορετική αλλά όσο κυλάνε οι μέρες, όλα μπαίνουν σε μια σειρά», απάντησε σε μία από τις ερωτήσεις που αφορούσε τη νέα ζωή με την κόρη της η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Γέννησα φυσιολογικά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, όλα όμως πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, είχα έναν έμπειρο και ψύχραιμο γιατρό, μια υπέροχη μαία και το άριστο περιβάλλον και προσωπικό του νοσοκομείου. Σπουδαίο πράγμα να νιώθεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη εκείνη τη μεγάλη μέρα. Ακόμη σπουδαιότερο να έχεις και τον άνθρωπό σου στο πλευρό σου να σου δίνει δύναμη», τόνισε για τον άνδρα της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε: «Καλά να είμαστε, αν είναι να έρθει κάποια στιγμή και δεύτερο παιδάκι, γερό και καλότυχο να είναι. Ε, και να μου μοιάζει λιγάκι».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και το σημείο που βρίσκεται το σώμα της σήμερα, 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα 17-18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις δυο μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», έγραψε η παρουσιάστρια.

Related posts

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ο κομάντο αξιωματικός και δημοσιογράφος, Θανάσης Μπάφας

Περιπέτεια στον αέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι συνέβη στην πτήση της

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”