“Είναι σκληρό, αλλά..”: Ξέσπασε ο Ευαγγελάτος & είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε για τους νεκρούς Έλληνες στη Λιβύη

Ξέσπασε ο Νίκος Ευαγγελάτος προς την Κυβέρνηση και τους αρμοδίους φορείς, στην εκπομπή του Mega “Live News”, για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε Έλληνες της ανθρωπιστικής αποστολής και τον τραυματισμό άλλων 13.

Το ξέσπασμα του Νίκου Ευαγγελάτου

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής “όσο οι μέρες περνούν και ξεκαθαρίζει το τοπίο, φαίνεται πως η Γλυκερία Μεμεκίδου αντιπλοίαρχος του Πολεμικού μας Ναυτικού, η Εύη Ανδρεαδάκη επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Γιώργος Βούλγαρης αρχιλοχίας και καταδρομέας του ελληνικού στρατού, ο Φίλιππος Μανδαλιός και η αδερφή του Άντζελα Μανδαλιού, έπεσαν υπέρ πατρίδος, γιατί η πατρίδα -είναι σκληρό αλλά πρέπει να το πούμε- δεν σχεδίασε μία αποστολή όπως θα έπρεπε”.

Και πρόσθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος για το δυστύχημα στη Λιβύη “είναι ένα τροχαίο, όλα συγκλίνουν σε αυτό, αλλά είναι ένα τροχαίο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Πήγαμε γρήγορα, γιατί θέλαμε να προλάβουμε τους Τούρκους και γιατί πήγαμε στην περιοχή του Χαφτάρ και δεν θέλαμε οι Τούρκοι να πατήσουν πόδι. Σωστό, έπρεπε να το κάνουμε. Αλλά αναρωτιέμαι: Αναθέσαμε στους Λίβυους του Χαφτάρ να είναι προπομπή σ’ ένα όχημα που επέβαιναν 18 Έλληνες και αποδείχθηκε από τις μαρτυρίες ότι το όχημα που ήταν προπομπός, για να προστατέψει τους Έλληνες, είχε φύγει αρκετά μέτρα μπροστά, γιατί είχε στροφές και ο Λίβυος οδηγός αποφάσισε να πάει πιο γρήγορα; Έτσι έπεσε το αυτοκίνητο της οικογένειας των Λίβυων και σκόρπισε τον θάνατο στο λεωφορείο των Ελλήνων. Πολλά τα λάθη… Ανεπίτρεπτα θα έλεγα”.

Δείτε το video


Related posts

Ξεσπάει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του