«Είναι σαν να μου προσβάλεις το σπίτι, την οικογένειά μου» – Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για τον πνευματικό του, πατέρα Αντώνιο, μετά τις καταγγελίες

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και την πρεμιέρα του Fay’s time.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο αλλά και στο πώς αντέδρασε, όταν πληροφορήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και σε βάρος της “Κιβωτού του κόσμου”.

Όσα ανέφερε

«Ο πατέρας Αντώνιος ήταν πνευματικός μου. Θεωρώ ότι είναι ακόμα, απλά δε βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει. Έχω εξομολογηθεί, έχω κοινωνήσει, με έχει συμβουλέψει… Όταν άρχισαν να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, έκαναν τρομερή σύγκρουση με την εικόνα που έχω εγώ στο μυαλό μου.

Και επειδή έχω αισθανθεί τόσο κοντά με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, τον Αναστάση και τα παιδιά από την Κιβωτό, είναι σαν να μου προσβάλλεις το σπίτι. Σαν να μου λες κάτι για την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Επειδή όμως, είμαι και λίγο της θεωρίας συνωμοσίας, νομίζω ότι από μόνο του προδόθηκε, το πώς ξαφνικά άρχισε να βάλλεται από παντού η Κιβωτός… Εδώ κάπου είχαν βγάλει ότι με τα λεφτά που έδινε ο κόσμος στην Κιβωτό, πληρώνουν τραγουδιστές για να πηγαίνουν να τραγουδάνε στους γάμους τους. Ο τραγουδιστής που τραγούδησε στον γάμο του Αναστάση ήμουν εγώ και προφανώς πήγα αφιλοκερδώς.

Μιλάμε για 10 δομές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δε ξέρω ποιο είναι το κόστος για να λειτουργήσουν. Δε ξέρω τι έχει συμβεί, λέω μια πλευρά που έχω ζήσει… Από όσο ξέρω, τα χρήματα που βρέθηκαν ήταν όλα σε λογαριασμούς της Κιβωτού, τίποτα έξω από εκεί. Προφανώς θα απογοητευτώ αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχω βιώσει» πρόσθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Είμαι σε ένα στάδιο αναμονής και περιμένω να κάνω τον σταυρό μου και να πω “ευχαριστώ Θεέ μου, επιτέλους λύθηκε” και να αρχίσει να ξαναχτίζεται η Κιβωτός. Από εκεί και πέρα, αν έχω πέσει τόσο έξω και διαλυθεί και αυτή η μικρή ελπίδα που είχα στον άνθρωπο… Ε, τότε…» κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το video


Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»