«Είναι ο πρώην μου» – Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Το σημερινό (20/2) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε με την Κατερίνα Καραβάτου να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που φορούσε στον λαιμό του ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κατά τα άλλα ήταν ντυμένος στα μαύρα με ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο.

Η απάντηση που της έδωσε, ωστόσο, ο διάσημος σχεδιαστής δεν ήταν αυτή που περίμενε, γι’ αυτό και συνέχισε να αναρωτιέται εάν όσα της έλεγε είναι αλήθεια η ψέματα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όμως, τον επιβεβαίωσε, αφού γνώριζε την ιστορία πίσω από το κόσμημά του.

Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με τον Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks

«Τι είναι αυτό στον λαιμό σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντά: «Είναι ο πρώην μου». «Κάθε φορά που χωρίζει…», πήγε να εξηγήσει ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον Λάκη Γαβαλά να τον διακόπτει και να εξηγεί: «Και όχι μόνο. Και οι συγγενείς που φεύγουν, άλλος στην Αυστραλία… όλοι αυτοί οι πρώην. Μου αφήνουν το ρολόι με την ώρα που φεύγουν».

«Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;», αναφώνησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο ίδιος επισήμανε: «Σου το ορκίζομαι και έχω άλλο ένα, που είναι εκκρεμές. Αυτό εκκρεμεί».

Δείτε το video






Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς