«Είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος…»: Τα είπε όλα χωρίς δισταγμό για το επάγγελμά της και την προσωπική της ζωή

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 29/1, και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον θάνατο της μητέρας της και τη μητρότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της δουλειάς της.

Απάντησε, συγκεκριμένα, για τις “συμπεθέρες της”, τους ακόλουθούς της που πλέον τους φωνάζει έτσι, επισημαίνοντας πως έχει χτίσει μία άλλη σχέση μαζί τους και έτσι εάν μία μέρα δεν ανεβάσει κάτι σε story όλοι ανησυχούν μήπως έχει συμβεί κάτι και τις στέλνουν μηνύματα.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το influencing και στις “συμπεθέρες”

«Είμαι full time influencer, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο, δηλαδή ο κόσμος το έχει τύπου σιγά κάνει ένα κλικ και ανεβάζει και κάτι έγινε. Γενικά το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί και να σε παρακολουθεί σε μια διάρκεια 7-8 ετών που είμαι στην επικαιρότητα πλέον θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, θέλει μεθοδικότητα, γενικά δεν έχω ποτέ off. Είμαι ακόμα διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα. Κάθε μέρα πρέπει να με δουν γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνεις σεβασμό σε αυτούς που σε ακολουθούνε. Λένε αυτή τώρα πήγε Ντουμπάι, πως περνάει εκεί πέρα, τι κάνει», είπε αρχικά για τη δουλειά της και σε άλλο σημείο της συνέντευξης επισήμανε για την σχέση που έχει με τους ακόλουθούς της:

«Δεν είμαι σίγουρη για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς για μία ημέρα λαμβάνεις όντως εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια “συμπεθέρες” και μου στέλνουν “Πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;”.

Οι “συμπεθέρες” μου ουσιαστικά είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν, γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Υπάρχει μία σχέση καλώς ή κακώς. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή. Τελευταία φορά που δεν ανέβασα κάτι όντως γεννούσα».






Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»