«Είναι ο απόλυτος εφιάλτης….» – Η εξομολόγηση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για την περιπέτεια της υγείας του

Στο πλατό του Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος την Πέμπτη 16/11. Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Όσα αποκάλυψε

Παράλληλα αναφέρθηκε σε στιγμές από τη ζωή του, όπως την περιπέτεια της υγείας του που του στέρησε την όραση για 17 ημέρες: «Το μότο της ζωής μου από τη στιγμή που το ανακάλυψα στον Οίκο Τυφλών είναι ότι χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του. Έγραψα ένα βιβλίο πριν από 13 χρόνια, είχα χάσει το φως μου για 17 μέρες το 2014 από ένα πολύ τρελό μικρόβιο, αδενοϊό που πήγε στα μάτια.

Ήμουν σε απόλυτο σκοτάδι. Η γυναίκα μου από το χέρι να με πάει στο μπάνιο, να με ταΐσει. Είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Σέβομαι όλα τα προβλήματα του κόσμου, αυτό είναι το κορυφαίο γιατί δεν υπάρχει αντίβαρο. Ο τυφλός είναι 24 ώρες στο σκοτάδι. Δόξα τω Θεώ βελτιώθηκε αν και για έναν χρόνο είχα θολούρα.

Πήγα στον Οίκο Τυφλών για να μπορέσω να μπω στη νοοτροπία ενός τυφλού», ενώ από τις γνωριμίες του με εκ γενετής τυφλούς πήρε ένα μεγάλο μάθημα ζωής, από όσα του είπε ένας από αυτούς: «Μου είχε πει ότι «χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του». Με πήγε σπίτι του και είχε βιβλία που δεν μπορώ να συζητήσω.

Προσπαθώ κάθε μέρα να το περάσω στα παιδιά μου. Βέβαια η κόρη μου είναι λίγο τσαούσα και πιστεύει ότι επειδή τελείωσε τη Φιλοσοφική μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο», είπε για την περιπέτειά του.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του έγινε στην αίθουσα μοντάζ του Mega: «Τη γυναίκα μου τη γνώριζα στο μοντάζ στο Mega, η οποία ήταν ένα κοριτσάκι 20 χρονών. Τη στάμπαρα και την παρακολουθούσα να δω πως συμπεριφέρεται. Δεν μου άρεσε η δική μου γυναίκα να είναι ανοιχτή, πρόσχαρη, να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με όλους.

Με ενδιέφερε η συμπεριφορά και παρακολουθούσα να δω πως φέρεται. Όταν κατάλαβα ότι θα είναι όπως ακριβώς θα ήθελα, πριν μιλήσουμε καλά καλά, της έκανα μία παρατήρηση μέσα στο μοντάζ ότι δεσποινίς πολύ καπνίζετε. Τι παιδιά θα κάνετε; Και μου είπε με ένα θράσος του παιδιού 20 χρονών: Και εσένα τι σε νοιάζει τι θα κάνω; Δικά σου θα είναι;», είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος

Κάποτε δεν δίστασε να συστηθεί ως ανακριτής για να παρακολουθήσει τη δίκη ενός ποδοσφαιριστή. Αυτό τον οδήγησε σε σύλληψη, αλλά λόγο του νεαρού της ηλικίας του τον άφησαν να φύγει. Ακόμη και στις Πανελλήνιες ήταν επεισοδιακός τύπος, όμως. Αφού λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις έφυγε για την Κρήτη, ακολουθώντας μια κοπέλα που τον ενδιέφερε κι επέστρεψε την ημέρα των εξετάσεων. Για να προλάβει να φτάσει έγκαιρα στο εξεταστικό κέντρο, ζήτησε από περιπολικό που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά να τον πάει για να γράψει, όπως κι έγινε.

Δείτε τα βίντεο:






Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα