«Είναι καλά»: Σπάει την σιωπή της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Άννα Μαρία Βέλλη μετά το ντόρο

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τα πλάνα γάμου με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και για το πώς είναι η Άννα Μαρία μετά τη έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον Άρη Μακρή.

Όσα ανέφερε

«Δεν έχουμε πρόταση για την τηλεόραση, δεν το κυνηγάμε. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε τηλεόραση, ετοιμάζουμε άλλα πράγματα. Έχουμε ιδέες για να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση, αλλά προτεραιότητά μας είναι το επιχειρείν», ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε:

«Δεν κάνουμε για πάνελ. Έχουμε κριθεί στο παρελθόν και δεν μας αρέσει να κρίνουμε και να σχολιάζουμε κάτι που δεν μας αφορά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε: «Μη ρωτάς εμένα για το αν θα φάτε κουφέτα, εκτός κι αν κάνω εγώ πρόταση γάμου στον Σάκη»

Για το θέμα που έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα σχετικά με την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Μίλησα μαζί της, είναι καλά, όσο μπορεί να είναι».

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών