Είναι επίσημο: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Κλέλιας Ρένεση στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Μετά από χρόνια, η Κλέλια Ρένεση πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και έτσι η ηθοποιός θα αποτελεί παρελθόν για τον νέο κύκλο.

Η αγαπημένη σειρά συνεχίζεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές τόσο στο σενάριο όσο και στους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι θα αποχωρήσει από την αγαπημένη σειρά.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμουράς”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη» έγραψε στο Instagram.

Ποιος θα αντικαταστήσει την “Καιτούλα”

Την Κλέλια Ρένεση θα αντικαταστήσει στα νέα επεισόδια η Ελένη Γερασιμίδου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Super Κατερίνα», την Κλέλια Ρένεση θα αντικαταστήσει στα νέα επεισόδια η Ελένη Γερασιμίδου που δεν είναι άλλη από τη… μαμά του «Ηλία».

Στο σενάριο, μάλιστα, θα δούμε τον πρώην αγαπημένο της «Καιτούλας» να μετακομίζει μόνιμα στην Άρτα, στο σπίτι της μητέρας του!

Κάπως έτσι, το ένα ζευγάρι της «Μουρμούρας» θα είναι πλέον μαμά – γιος, με όσα θα δούμε να αναμένονται… σπαρταριστά.

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα