«Είναι αλήθειες αυτά, βγαλμένα από τη ζωή»: Ξέσπασε στον αέρα η Ελένη Καστάνη με την εξομολόγηση της

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου, ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την φετινή παράσταση που συμμετέχει «Στο έκτο πάτωμα» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την αναφορά στην αυτοκτονία του πατέρα της.

Διαβάστε όσα είπε

Με αφορμή ένα αφιέρωμα για την ηθοποιό, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Σου ‘δωσε ο Θεός τόσο πολύ ταλέντο, αν και μπορεί να σε δυσκόλεψε σε πολλά πράγματα. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το διάβασα, δεν το ήξερα, ότι όταν έφυγε ο πατέρας σου πήγαινες 12 χρονών στο σχολείο στη Σητεία με μαύρο μαντήλι».

Ενώ με την σειρά της ηθοποιός είπε: «Με συγκινήσατε πάλι… τι να κάνουμε όμως; Είναι αλήθειες αυτά, είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν άνθρωπος, μπορώ να καταρρεύσω όπως τώρα με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου».

«Είναι και η δουλειά που κάνουμε τέτοια. Θέλει να έχεις γερό στομάχι, να αντέχεις. Είναι δουλειά της προσφοράς», τόνισε.

«Το γεγονός αυτό με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη για την αυτοχειρία του πατέρα της όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών.

Related posts

Παγκόσμια συγκίνηση: Το συγκινητικό μήνυμα της Καμίλα για την Κέιτ Μίντλετον & η υπόσχεση που της έδωσε

Ασέβεια και ντροπή: Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκpούς των Τεμπών και Βορίδης- Μιχαηλίδου έχουν ξεκαpδιστεί στα γέλια

Κώστας Καραμανλής: “Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει ,δεν θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια”