«Είμαι πολύ χαρούμενος»: Ο Παντελής Τουτουντζής για την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλόφιλων!

Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν και στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του Bloomberg.

Όσα ανέφερε

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ο Παντελής Τουτουντζής σχολίασε το παραπάνω, δηλώνοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος περιμένω να το δω πράξη επιτέλους και θα χαρούμε και θα δικαιωθούμε. Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε, ελπίζω να περάσει πολύ άμεσα και στην τεκνοθεσία που αυτό φέρνει πραγματικά τα ίσα δικαιώματα σε όλους, στο ρόλο της οικογένειας εννοώ, το παλεύουμε…».

«Έχω περάσει όσο δύσκολα περνάει ένας άνθρωπος για να φτιάξει την οικογένειά του, χωρίς να του το επιτρέπει η κοινωνία, δεν έχει αρκετή δυσκολία από μόνο του αυτό;» πρόσθεσε τέλος, ο Παντελής Τουτουντζής.

«Οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα και είναι μέρος της στρατηγικής μας» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη».

Όπως σημειώνει το Bloomberg η Ελλάδα κατέγραψε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της οργάνωσης ILGAEurope σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στην Ευρώπη, ξεπερνώντας χώρες όπως η Βρετανία και η Γερμανία.

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της