«Είμαι κάθετη σε αυτό»: Η ρητή απαγόρευση της Σταματίνα Τσιμτσιλή στη μητέρα της και σε όλους τους εξ αίματος συγγενείς της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την Τρίτη 26/3 στην εκπομπή της Happy Day μια συζήτηση, που έκανε με τη μητέρα της, Παναγιώτα Τσιμτσιλή, η οποία αποτελεί ένα από τα γούρια της παρουσιάστριας σε κάθε της πρεμιέρα.

Με αφορμή λοιπόν το μεγάλο δώρο, που κληρώνει η εκπομπή του Alpha για το τηλεοπτικό κοινό – έγινε γνωστό πως η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή δελεάστηκε με αποτέλεσμα να θέλει να πάρει και η ίδια μέρος.

Μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε λοιπόν η παρουσιάστρια στην έναρξη του Happy Day τόνισε, πως η μητέρα της αλλά και κανένας εξ αίματος συγγενής της δε μπορούν να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Η απαγόρευση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μητέρα της

«Εντωμεταξύ μου λέει η μάνα μου χθες: ”Παιδί μου δεν στέλνεις ένα μήνυμα και από το κινητό μου;”. Της λέω ρε μαμά, σκέψου σκάνδαλο…να πατήσω το κουμπί και να βγει κέρδισε η Παναγιώτα Τσιμτσιλή. Θα μας κράξει όλος ο πλανήτης και στα Βαλκάνια. Οπότε αν δεν είστε συγγενείς εξ αίματος δικοί μας, μπορείτε να το διεκδικήσετε! Με μεγάλη χαρά το δίνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της