“Είχα βγει με την κολλητή μου”: Η στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή της 19χρονης Ελεονώρας, έχασε το μάτι της

Η Ελεονώρα είναι μία 19χρονη, η οποία βίωσε ένα τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και σήμερα μίλησε γι’αυτό στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η βόλτα που της στοίχισε

Ήταν Μάρτιος του 2022, όταν ανέβηκε στο μηχανάκι του φίλου της για να επιστρέψει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά να χάσει το μάτι της από το σοβαρό ατύχημα.

«Είχα βγει με την κολλητή μου, ήρθε με τη μηχανή του στις 6.30 το πρωί να με πάρει. Ανέβηκα, λίγα μέτρα πιο κάτω πέσαμε. Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι, είμαι με μία καρωτίδα. Έσπασα λεκάνη και ισχίο και δεν ακούω καλά από τα αριστερά» εξομολογήθηκε η 19χρονη που έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από τα βαριά τραύματά της.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε τρέλα με τις μηχανές αλλά είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να ανέβει στο μηχανάκι του αγοριού. «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα. Ούτε ξέρουμε τι έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο. Η όραση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, εξωτερικά ναι θα μπορούσε να αποκατασταθεί η όψη» πρόσθεσε η 19χρονη που έχασε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δεν πέρασε στην κτηνιατρική σχολή που τόσο επιθυμούσε.

Δείτε το video

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»