«Εγώ κατακεραυνώθηκα με όλο αυτό, είπα είναι δυνατόν; » – Όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τις καταγγελίες που γίνονται στις τηλεοράσεις, ενώ απάντησε και για τους Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργο Κιμούλη.

Όσα αποκάλυψε

«Μιλάμε λίγο με μηνύματα με τον Αλέξη. Εγώ κατακεραυνώθηκα με όλο αυτό, είπα είναι δυνατόν; Και όχι μόνο για τον Αλέξη. Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι οι άνθρωποι βγαίνουμε και μιλάμε δημόσια ανά πάσα ώρα, για τον οποιονδήποτε, χωρίς καμία ευθύνη. Δεν φέρουμε ευθύνη για αυτά που λέμε; Θα βγω εγώ δημόσια να πω γι’ άλλον άνθρωπο; Μου φαίνεται τρομακτικό. Είναι πολύ εύκολο πια να βγει ο οποιοσδήποτε και να πει οτιδήποτε», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Οι καταγγελίες γίνονται στις τηλεοράσεις; Είναι δικαστήριο η τηλεόραση; Τι είναι η τηλεόραση και βγαίνουμε και καταγγέλλουμε; Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Κρεμιούνται οι άνθρωποι, καταστρέφονται ζωές χωρίς να έχει αποδειχθεί καμία ενοχή, επειδή κάποιος βγήκε και είπε κάτι. Εγώ όπως τον έχω ζήσει τον Αλέξη, που τον έχω ζήσει σε αρκετές εκδοχές του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει το μυαλό μου για όλο αυτό που ειπώθηκε».

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Σοφία Βογιατζάκη είπε: «Δεν μετάνιωσα γι’ αυτά που είπα. Πάντα σε αυτή την ερώτηση, έλεγα ότι θα θαυμάζω τον Γιώργο Κιμούλη και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός».

Δείτε το video


Related posts

Τα έχασε με τη Μιμή Ντενίση η Ελένη Μενεγάκη: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι…»

Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα έχεις με μάγειρα δεν υπάρχει, είναι ένα σώμα να γείρεις»

Καθηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έκλαιγα απ’τους πόνους, έπαιρνα βαριά παυσίπονα. Εθίστηκα, καταστράφηκε το συκώτι μου»