Έγινε γνωστό μετά τον θάνατο της: Ρίγη συγκίνησης με την τελευταία επιθυμία της Καλή Καλό

Την Παρασκευή 8/3 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου, Καλή Καλό σε ηλικία 97 ετών. Η ίδια το τελευταίο διάστημα λόγω οικονομικών δυσκολιών και προβλημάτων υγείας έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών.

Εκεί λοιπόν άφησε την τελευταία της πνοή και αυτός ήταν μάλιστα ο χώρος, όπου η Καλή Καλό υποδεχόταν τον κόσμο που ήθελε να την επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα. Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν και η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη αποσπώντας της, την τελευταία της συνέντευξη.

Συγκινητική είναι η αποκάλυψη που έκανε η Σταμάτη λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της ηθοποιού. Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος με ένα instagra story έκανε γνωστή την τελευταία επιθυμία της Καλή Καλό, την οποία και εκπλήρωσε η Σταμάτη.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τον θάνατο της Καλή Καλό

«Είχα τη χαρά να συναντήσω την υπέροχη Καλή Καλό στο Γηροκομείο Αθηνών όπου μου παραχώρησε την τελευταία της συνέντευξη. Μια ταλαντούχα ηθοποιός, μια μεγάλη πρωταγωνίστρια των επιθεωρήσεων γνωστή και για την πολιτική της δράση. Στο τέλος της συνέντευξης μου είπες: ”Θέλω και εγώ ένα εμπριμέ φουστάνι σαν το δικό σου. Θα μου το φέρεις;”. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά που έκανες σαν μικρό παιδάκι όταν στο έφερα! Καλό ταξίδι στο ΦΩΣ», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της