Έγινε δεύτερη Βίκυ Καγιά: Η Έβελυν Κλεάνθους τα άλλαξε όλα 6 μήνες μετά τον αποκλεισμό της από το GNTM

Η Έβελυν Κλεάνθους, η 28χρονη τρανς από την Κύπρο, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο τελευταίο κύκλο του GNTM. Εκεί προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή της, φτάνοντας ένα βήμα πριν το σπίτι των μοντέλων.

Η μεταμόρφωση της σε Καγιά

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο. […] Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό. Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος… period… Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε. Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!», είχε πει λίγο μετά το «κόψιμό» της από τους κριτές.

Σήμερα, 6 μήνες μετά από εκείνη την ημέρα, η Έβελυν έχει αλλάξει και εμφανισιακά, πέρα από τον ψυχολογικό τομέα. Το πολύ κοντό κατακόκκινο καρέ της έχει αντικατασταθεί από μακριά ξανθά μαλλιά ενώ στην κάμερα της εκπομπής μιλάει πολύ πιο χαλαρά από εκείνες τις έντονες στιγμές που είχε ζήσει κάτω από την πίεση των οντισιόν.

Δείτε το video

Related posts

«Όχι στην συγκάλυψη»: Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Όλο το διαδίκτυο μιλά για την Εριέττα Κούρκουλου: Είπε για τον Όλιβερ την πιο σκληρή αλήθεια και χειροκροτήθηκε

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου…» – Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό της