«Έγιναν πολλά μέσα στο τζακούζι», αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – «Κάτι κάναμε», λέει ο γαμπρός για την 1η νύχτα του γάμου

Χωρίς να χάσουν χρόνο και σε λιγότερο από δύο 24ωρα από τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της μίλησαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” της Κατερίνας Καινούργιου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την τελετή, τα δώρα που λάβανε αλλά και πώς πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Όσα αποκάλυψε

Η Ελ. Ελέτσι αρχικά δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ξυπνήσαμε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Περιμέναμε την Μελίνα Μακρή να τραγουδήσει με τον Ζερό το “Πιο ψηλά” καθώς μπαίναμε εμείς και η Μελίνα ήταν άφαντη. Δεν ήρθε, ενώ της κάναμε πόσες κλήσεις και δεν απάντησε ποτέ. Ούτε σήμερα το σήκωσε, δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι η Νικολούλη πρέπει να τη ψάξει. Δεν θα πούμε ονόματα, αλλά κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο και κάποιοι δεν έδωσαν καν φάκελο κιόλας. Την πρώτη νύχτα του γάμου ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί. Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι»

Για να προσθέσει ο Νεκτάριος Λεμονίδης «Βρήκα την γυναίκα των ονείρων μου. Χρόνο πολύ δεν είχαμε, αλλά κάτι κάναμε».

Δείτε το video






Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου