«Έχω πάρα πολύ άγχος»: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου & η υπόσχεση που έδωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2. Η γνωστή ηθοποίος η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, μίλησε για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

«Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι, ταλαιπωρούμαι έχω πονάκια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, “να μην χάσουμε το τρένο”. Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου. Είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, έτυχε πιο γρήγορα» είπε αρχικά.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα που και οφείλω και θέλω και είναι προταιρετότητα μου να το προστατέψω. Είναι κοριτσάκι. Το ήθελα. Ο άνδρας μου δε είχε πρόβλημα. Τα πάντα τα κάνω μαζί με τον άνδρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη» αποκάλυψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Related posts

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Νεκρή στα 60 της η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, ραγίζει καρδιές το αντίο

«Ω γλυκύ μου έαρ» – Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ειρήνης Παπά που έμεινε στην ιστορία

Ξανά χτυπά η Γιάννα Τερζή: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια»