«Έχασα πάρα πολλά λεφτά»: Η απάτη που οδήγησε τον Στέλιο Κουδουνάρη ένα βήμα πριν την καταστροφή

Στο περιοδικό «Hello!», έδωσε συνέντευξη, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων και κριτής του My Style Rock, Στέλιος Κουδουνάρης, οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό, που του είχε συμβεί.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη

Λόγω της απάτης που προανέφερες, έχασες ένα μεγάλο ποσό. Πώς το διαχειρίστηκες;

Δεν διαχειρίζεται κάτι τέτοιο. Πράγματι, έχασα ένα πολύ μεγάλο ποσό. Η τράπεζα αποποιείται κάθε ευθύνη και δεν με προστάτεψε σε κανένα επίπεδο. Εννοείται ετοιμάζω αγωγή εναντίον της, αλλά δυστυχώς η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα. Το υπόλοιπο ποσό, αλλά κι αυτό που έχασα, ήταν χρήματα ροής της εταιρίας μου κι αν αυτή η απάτη δεν σταματούσε από ένα τυχαίο γεγονός, η καταστροφή θα ήταν ολοκληρωτική. Ένα μέλος της σπείρας πήγε σε ένα ΑΤΜ για να σηκώσει λεφτά και μπλόκαρε την κάρτα του. Μπήκε στο υποκατάστημα κι έκανε φασαρία. Έτσι είδαν τον λογαριασμό του ότι ένας Κουδουνάρης είχε κάνει πολλές μεταφορές, πολύ μεγάλα ποσά μέσα σε 5 λεπτά.

Μια κοπέλα που δούλευε στο υποκατάστημα με ήξερε από την τηλεόραση και τον ρώτησε τι σχέση έχει με τον Κουδουνάρη. Όταν εκείνος της απάντησε «δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δώσε μου την κάρτα μου να φύγω», με πήραν τηλέφωνο κι εγώ τους είπα ότι δεν είχα κάνει καμία συναλλαγή. Αν δεν συνέβαινε αυτό το τυχαίο γεγονός, θα είχα καταστραφεί πλήρως. Επρόκειτο για προκαταβολές από ρούχα που δεν είχα παραδώσει καν σε πελάτες, για ενοίκια από τα μαγαζιά μου, το ατελιέ μου για τους μισθούς των υπαλλήλων μου…

Related posts

Καθηλώνει ο Σταύρος Μαυρίδης για το θαύμα που βίωσε – «Είδα την Αγία Φωτεινή μπροστά μου και μου είπε όλα θα πάνε καλά»

Αυτό εύχομαι: Καταπέλτης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον χωρισμό Αντωνά – Σοιλέδη – Άφωνος ο Κατσούλης

Απελπισμένη πλέον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είναι στο χέρι του Σάκη πότε θα γίνει η πρόταση γάμου»