«Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή»: Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή στο μέλλον, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποφάσισε πριν λίγο καιρό να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση των ωαρίων. Και το έκανε.

Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έκανε δηλώσεις σήμερα 1/4 στη Super Κατερίνα για το πώς το βίωσε όλο αυτό.

Όσα ανέφερε

«Για να δω πόσα ωάρια έβγαλε κι αν έβγαλε πολλά… Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο είπε μεταξύ άλλων:

«Εγώ είμαι από τις πρώτες, την έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Πρήζεσαι πολύ, έχεις πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και δεύτερη φορά. Εγώ την έκανα πιο μεγάλη, η Αλεξάνδρα είναι πιο μικρή».

Related posts

«Έχει παράλληλη σχέση, δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας»: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεμπροστιάζει δημόσια τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»: Νικολαΐδης – Χαριστέας 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro επιστρέφουν ως σχολιαστές

Πετρογιάννη & Βουλγαράκη: «Το θέμα είναι να μην είσαι στη ζωή μόνος σου», «Μπορεί και να μην είσαι» – Η αντίδραση του Λιάγκα στα “πειράγματά” τους