Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο: Ο Γολγοθάς που περνάει & το άγνωστο πρόβλημα υγείας

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την επιστροφή του GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε:

«Τα τελευταία δυο χρόνια και ειδικά φέτος η επιτυχία μου ήταν μεγάλη. Επίσης τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη. Όποτε για εμένα φέτος ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Είχα επίσης πολλά οικογενειακά θέματα όπως όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας».

Για την επιστροφή του GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέφερε:

«Δεν θα απαντήσω αν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομα μου. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να τα βάλω όλα κάτω και να δω πως θα είμαι στη ζωή μου και το μέλλον μου. Δεν θα ήθελα να ξαναδώ μέσα στο παιχνίδι την Αμανατίδου. Δεν έχω αλλάξει γνώμη τόσα χρόνια».

«Ωραίο θα είναι αν γίνει coach η Κάτια Ταραμπάνκο στο GNTM, μου αρεσει η Κάτια. Βέβαια αυτό το να πάει να αυτοπροτείνεται κάποιος δεν το θεωρώ σωστό. Νομίζω οτι όλοι πρέπει να περιμένουμε μια πρόταση. Θα μπορούσα και εγω να πω, ”βαλτε με σαν κριτή”. Δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει, δεν μπορώ να φανταστώ το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά. Είναι εντάξει η παρουσίαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί είναι παρουσιάστρια πλέον. Δεν τη θεωρώ δηλαδή μοντέλο. Όποτε είναι λογικό να κάνει την παρουσίαση».

Related posts

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία!»

Ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο: Η ιστορία της θαυματουργής σπάνιας εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»