Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: «Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες» – Τι συνέβη

Η Ιωάννα Τούνη, μοιράζεται καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, της στιγμές από τη ζωή της και το πως περνά τη μέρα της.

Τους τελευταίους μήνες, πρωταγωνιστής στα story της έχει γίνει ο λίγων μηνών γιος της τον οποίο δεν αποχωρίζεται πουθενά, ούτε καν στο γυμναστήριο. Η ίδια προσπαθεί πάντα να συνδυάζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με εκείνης που έχει μια νέα μαμά αλλά και να φροντίζει τον εαυτό και το σώμα της.

Οι δύσκολες μέρες της

Όπως όμως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα στο προφίλ της, τις τελευταίες ημέρες νιώθει αρκετά κουρασμένη και κάνει αρκετές διατροφικές ατασθαλίες, απέχοντας παράλληλα από τις προπονήσεις της.

«Δε ξέρω τι τεμπελίαση με έχει πιάσει. Τρώω πάρα πολλά γλυκά. Δεν κάνω προπόνηση, Ούτε χθες πήγα, ούτε σήμερα και αποφάσισα να πάω να κάνω κάτι θεραπείες τώρα λιποδιάλυσης γιατί δε γίνεται έτσι η φασούλα μας» αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη και σημειώνει,

«Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Νιώθω πολύ κουρασμένη το τελευταίο διάστημα, θέλω να τρώω σοκολάτες φουλ και είμαι αποσυντονισμένη εντελώς. Δίνω αυτό το break στον οργανισμό μου, εφόσον νιώθω ότι το χρειάζομαι. Από Δευτέρα όμως λέω να αρχίσω διατροφή χωρίς άλλες αναβολές».

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της