Δύσκολες ώρες για την Δανάη Μπάρκα το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία: «Είδα αυτό μόλις μπήκα σπίτι, προσπάθησα να μην ουρλιάξω»

Η Δανάη Μπάρκα, έκανε μια διαπίστωση για τον εαυτό της ύστερα από δύο τυχαία γεγονότα που της συνέβησαν. Έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Ιnstagram τι συνέβη που την έκανε να καταλάβει πράγματα για τον εαυτό της.

Σαν να μπήκε κλέφτης στο σπίτι της Δανάης Μπάρκας

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νο1: Ψυχραιμία. Χθες, μετά από 10 ώρες δουλειάς, 3 ώρες οδήγησης σύνολο και με απομηνάρια πόνου στη μέση, έφυγα το βράδυ από το σπίτι για 2 ώρες. Όταν επέστρεψα, αντίκρυσα αυτό. Τα γλυκά σκυλάκια μου πρώτη φορά έκαναν ζημιά στο σπίτι. Σε άλλη περίπτωση ίσως ούρλιαζα. Τώρα απλά ανέπνευσα, τα έβαλα σε μια γωνία χωρίς να τα μαλώσω καν (γιατί είχε περάσει ώρα) και απλά οργανώθηκα και σε 25 λεπτά κατάφερα αυτό.

Νο2: Υπομονή. Σήμερα αποφάσισα να κάνω εκκαθάριση κοσμημάτων και αντίκρυσα αυτό. Το αγαπημένο μου δώρο γενεθλίων μπλεγμένο με άλλη μια μικρή αλυσίδα. Δεν έχω χειρότερο. Σε άλλη περίπτωση θα έκοβα την αλυσίδα, θα έσπαγα και τις δυο αλυσίδες, θα έπαιρνα κάποιον άλλον να το λύσει. Το έβαλα πείσμα, έκατσα με υπομονή και 12 λεπτά μετά, έγινε αυτό» υπογράμμισε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε «Εν ολίγοις, ναι. Μπορεί εκ πρώτης ματιάς να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά, ο καθένας από εμάς αναγνωρίζει το μεγάλωμά του διαφορετικά. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι η ψυχραιμία μου και η υπομονή μου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Τώρα συνεχίζω τη μέρα μου ωριμότερη από ποτέ».

Related posts

Φόρος τιμής στον Γιάννη Φλωρινιώτη: Το συγκινητικό αφιέρωμα, η συγκίνηση του Κοκλώνη και τα δάκρυα της Γαρμπή

Με κόκκινα μάτια από την έντονη συγκίνηση: Έκλαψε η Γαρμπή για το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φλωρινιώτη: H έναρξη του Νίκου Κοκλώνη και το αντίο του “J2US” στον Γιάννη Φλωρινιώτη