Δύσκολες ώρες για Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλή Παύλου: Στο νοσοκομεiο η κόρη τους – Έξαλλо το ζευγάρι, πέρασαν Γολγοθά

Νοσοκομείο χρειάστηκε η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ωστόσο, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκαναν δύσκολη την κατάσταση και έξαλλο τον Ετεοκλή Παύλου που είχε εγκλωβιστεί στο κέντρο της Αθήνας.

Γολγοθάς για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Πιο συγκεκριμένα, το okmag επικοινώνησε με την Ελένη Χατζίδου που βρίσκεται εκτός εκπομπής Breakfast@Star σήμερα για να φροντίσει τη Μελίτα της. Η γνωστή ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια του Stat είχε αγχωθεί πολύ με την περιπέτεια της κόρης της, που περνά βρογχίτιδα και αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι το παιδί είναι καλύτερα.

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο.

Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο.

Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: “με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”.

Του λέω: «”Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω!” Παιδιά, είστε με τα καλά σας;».


Related posts

«Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…»: Ράκος η Έλενα Παπαρίζου, ραγίζει καρδιές για τον νεκρό ηθοποιό ξάδερφό της

«Είπα στον Άδωνι πως εάν δεν φύγουμε…»: H μόνη απαγόρευση της Ευγενία Μανωλίδου στον σύζυγο της & η μετακόμιση στο εξωτερικό

«Πήγα στη γιαγιά της έτσι»: Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου του Θάνου Κιούση στην 27χρονη Ιωάννα & η επιβίωση με τα δυο παιδιά του