Δυσάρεστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες μέρες που διανύει

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό αυτί της.

Το πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες ημέρες

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν ακούει από το αριστερό αυτί σχεδόν καθόλου και είναι ένα πρόβλημα που της δημιουργήθηκε με τα χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια: «Δεν ακούω από το αριστερό αυτί. Θα σας πω, έχω κώφωση σε ένα ποσοστό από το αριστερό αυτί. Όταν είμαι σε χώρους που έχουν μουσική δεν ακούω τίποτα».

Για ποιο λόγο είχε λίγο τα νεύρα της;: «Έχω τις δύσκολες μέρες του μήνα. Δεν ξέρω, όταν πλησιάζουν αυτές οι μέρες, νιώθεις ότι κάποιος σε πνίγει. Ζήτω η Ισπανία που δίνει άδεια στις γυναίκες εκείνες τις δύσκολες ημέρες. Εγώ από τις ορμόνες νιώθω ότι θέλω να εξασφανιστώ. Πραγματικά αν είστε φίλες τηλεθεάτριες στο σπίτι, δεν ξέρω, αν κάνεις παιδί λένε οι γιατροί ότι αλλάζει όλο αυτό ορμονικά. Εμένα μου φταίνει όλοι όλοι γύρω μου, πίσω μου, πάνω μου, πλάι μου…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Related posts

Ο Θανάσης Πατριαρχέας «στάζει μέλι» για τη σύζυγό του: «Θαύμασα και θαυμάζω την Βίβιαν για τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε»

Αντώνης Ξένος: «Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια και μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε»

Ένας καημός «σιγοκαίει» την Κατερίνα Στανίση: «Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα»