«Δούλευε καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα!» – Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για όσα έζησε με τη σύντροφό του, Ελένη

Μία πολύ συγκινητική και ανθρώπινη στιγμή του Ανδρέα Μικρούτσικου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 σήμερα (1/12).

Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη και όταν η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από μία δύσκολη περίοδο της ζωής του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι μια αποτυχία οικονομική που είχα. Κακώς την πάτησα. Από τον καλοπαιδισμό μου την πάτησα. Μπήκα εγγυητής και με παρατήσανε στη μέση και χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε καν ζήτησα τον λογαριασμό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Καταστράφηκα, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του δεν του επέτρεπε, έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ στο σπίτι, δεν είχα δουλειά, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές… Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα! Αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω. Ελένη μου συγγνώμη και συγγνώμη που σε ανάφερα. Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει να προτάξω τα στήθη μου γιατί και εκείνη πρόταξε τα δικά της κάνοντας νυχθημερόν δουλειά.

Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι γιατί δεν υπήρχε νερό. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιων αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι! Θα φύγω και θα ξέρω ότι έχω ζήσει. Θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε ήθελα και ήθελα να είμαι ο Αντρέας και να κοιτάζω τον κοσμάκη στα μάτια».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:






Related posts

Άλαλος με την Ναταλία Τσαλίκη ο Γιάννης Μπέζος: «Έφυγα από το σπίτι…»

Σούσουρο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα: “Όταν εγώ πήγαινα Eurovision, εσένα σε είχαν να κάνεις μόδα στη Μενεγάκη”

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)