Δολοφονική επίθεση στου Ρέντη: «Είμαστε όλοι χάλια» – «Ραγίζει» καρδιές ο θείος του 31χρονου αστυνομικού

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 31 ετών αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη.

Συγγενείς του αστυνομικού μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» για την περιπέτεια που έχει φέρει αναστάτωση.

Συγκλονίζει ο θείος του 31χρονου

«Το παιδί από πανελλήνιες πέρασε, έδωσε στην σχολή πέρασε, και είναι αστυνομικός χρόνια, στην Αθήνα, ένα νέο παιδί είναι που έκανε την δουλειά του χτύπησε πάνω στο καθήκον του πάνω στην δουλειά του, τι παραπάνω παιδιά; Εύχομαι να συνέλθει και να σας τα πει ο ίδιος με το καλό», ανέφερε συγγενείς.

Ο αστυνομικός δέχτηκε στο μηρό του ναυτική φωτοβολίδα από ομάδα αγνώστων κατά την διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη χθες αργά το βράδυ.

Στις 11 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία ανάνηψης, 25 λεπτά αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και μετά από 10 λεπτά επανήλθε. Στην συνέχεια ακολούθησε πολύωρη επέμβαση κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και αφαιρέθηκαν υπολείμματα της ναυτική φωτοβολίδας από το πόδι του αστυνομικού. Σε βαριά κατάσταση μεταφέρθηκε στις 01:30 στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.»

Η οικογένεια αγωνιά. Θείος του αστυνομικού εξομολογήθηκε: «Είναι χάλια άστο μην το συζητάς, όλοι μας είμαστε χάλια αλλά δεν έχουμε τίποτα νεότερο δεν ξέρουμε, ότι ξέρετε και εσείς».






Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς