Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ εiναι σαν να μπερδεύoυμε πρoφιτερόλ με σαρδέλα»

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Δημήτρης Μπάσης τόνισε πως κατά τη γνώμη του, η τραπ δεν είναι μουσική, αλλά μόνο ένας στίχος.

«Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα», είπε χαρακτηριστικά

Όσο για το ενδεχόμενο να μπει στην κριτική επιτροπή ενός talent show, ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε πως είναι αρνητικός.

«Δεν θέλω να πάω κριτής σε ένα talent show κι απλά να τσακώνομαι, επειδή αυτό αρέσει στον κόσμο», ανέφερε και τόνισε, πως σε κάθε περίπτωση, αν όντως βρισκόταν σε αυτή τη θέση, θα ήταν δίκαιος με τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε το βίντεο:


Ο αγαπημένος ερμηνευτής έχει μιλήσει επίσης στο «Χαμόγελα και πάλι» και αναφέρθηκε στην οικογένειά του και την τραπ μουσική.

Σχολιάζοντας τη μουσική που ακούνε οι νέοι σήμερα, ο Δημήτρης Μπάσης ανέφερε: «Δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ και δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνα είναι τα μηνύματα που περνάει αυτό το είδος στους έφηβους. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Θέλει προσοχή».

Απαντώντας, ωστόσο, στο αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν είμαι ρατσιστής με τη μουσική. Αν ακούσω κάτι που νομίζω ότι μου ταιριάζει, γιατί όχι. Στη μουσική για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ο στίχος». «Χάρηκα για την επιτυχία που έκανε το τραγούδι μας με το Χρήστο Μάστορα. Από την άλλη, το απολαύσαμε από τον καναπέ μας γιατί έγινε στην πρώτη καραντίνα», συνέχισε.

«Αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω», σχολίασε ο αγαπητός καλλιτέχνης, απαντώντας στο πώς έχει καταφέρει, να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια, που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία», τόνισε σχετικά με την οικογένειά του.

Related posts

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»