Δήμητρα Παπαδήμα: «Σιχαίνομαι το χρήμα. Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια»

Στην εκπομπή “On Time” βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και την γνωριμία τους.

Όσα αποκάλυψε

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «το σπουδαιότερο κεφάλαιο της ζωής μου. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα για τους «Τρεις Σωματοφύλακες». Με κοίταξε, με φλέρταρε διακριτικά κι αφού τελείωσαν τα γυρίσματα, περίμενα να μου πει κάτι, δεν μου είπε, του έδωσα το τηλέφωνό μου και πήρε έπειτα από μία εβδομάδα. Του απάντησα «άργησες» και του έκλεισα το τηλέφωνο. Τότε μόλις είχα χωρίσει, το ίδιο κι εκείνος. Και μετά ερχόταν έξω από το σπίτι μου και μου έγραφε πάνω σε πακέτα από τσιγάρα «σ’ αγαπάω». Είναι τρυφερός, ευαίσθητος, ρομαντικός, έτσι έδεσε το γλυκό».

Και προσθέτει η Δήμητρα Παπαδήμα «με γοήτευσε ότι δεν το έπαιζε μάγκας, ότι δεν το έπαιζε λεφτάς που θα με αγοράσει -αυτό το έχω νιώσει πάρα πολύ έντονα στην ζωή μου. Σιχαίνομαι το χρήμα. Να φανταστείτε, όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν πρώτα. Όχι μόνο λόγω κορωνοϊού, αλλά και προ κορωνοϊού. Αυτό το «φέρε και φέρε» από τους γονείς μου κάτι μου άφησε. Ο Γιάννης ήταν κι είναι απλός. Μου είπε «εγώ αυτός είμαι. Τρία πουλάκια κάθονται» και του λέω «εγώ δεν είμαι τρία πουλάκια κάθονται, αλλά έχω ανάγκη από έναν τέτοιο άνδρα».

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ