«Δηλαδή ούτε ιερό ούτε όσιο έχετε»: Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων η Καίτη Φίνου μέσα από το νοσοκομείο

Όπως έγινε γνωστό, η Καίτη Φίνου νοσηλεύεται με κορονοϊό, κάτι το οποίο αποκάλυψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως φαίνεται φανερά εξαντλημένη.

Ωστόσο σήμερα 09/05, η Καίτη Φίνου έκανε μια νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ξέσπασε απέναντι στους δημοσιογράφους που την καλούν για να μάθουν νέα για την υγεία της.

Η κατάσταση της υγείας της

«Δηλαδή ούτε ιερό ούτε όσιο έχετε όλοι εσείς (δημοσιογράφοι μόνο, γιατί οι φίλοι και λίγοι γνωστοί περιμένουν από μένα απάντηση μέσα σπιτάκι μνμ τους) που με παίρνετε από χτες το βράδυ τηλέφωνο για να μάθετε για την υγεία μου; θα μου πείτε μα θέλουμε να γνωρίζουμε πως είστε που είναι το κακό;

Μετά από 4.5 χρόνια δεν μάθατε πως ένας που νοσηλεύεται με covid δεν έχει δύναμη ούτε να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να μιλήσει….γιατί τόση “αναισθησία”;…γνωρίζετε βέβαια όλοι πως την ζωή μου, ότι αφορά εμένα και μόνο, την εκθέτω, φωτογραφίζοντας άσχημες η καλές πάντα δικές μου στιγμές… ας γίνουνε κάποια στιγμή άνθρωποι.. όχι δήθεν άνθρωποι…»

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της