«Δίκασε» στεγνά ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται ειδικό πια…»

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε μία σύντομη και περιεκτική αναφορά για την απαράδεκτη ομοφοβική επίθεση στην Θεσσαλονίκη ενάντια σε δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Όσα ανέφερε

«Μας ήρθε στο μυαλό κάτι που δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για την Θεσσαλονίκη μας το Σαβ/κο. Έγιναν θλιβερά πράγματα και το Σάββατο και στο ντοκιμαντέρ με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κόσμος πηγαίνει προς τα πίσω αντί να πηγαίνουμε μπροστά. Κάθε φορά που συζητάμε αυτά τα πράγματα, όπως τις προάλλες που ήταν παγκόσμια ημέρα κατά του bullying, συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλά ωραία ότι το καταδικάζουμε. Πότε, επιτέλους, θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τα αίτια;» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης.

«Γιατί έχει τόσο έντονα την ανάγκη η νεολαία και η πιτσιρικαρία του χώρου να συμπεριφέρεται βίαια; Και ο ένας προς τον άλλον και προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ψάξει σοβαρά γιατί συμβαίνει αυτό. Ας ασχοληθεί κάποιος, η κυβέρνηση. Υπάρχει και μία μικρή περίπτωση να μπορούν να διορθώσουν και δύο τρία πράγματα. Αν ασχοληθούν ειδικοί άνθρωποι, επιστήμονες και δώσουν στην κυβέρνηση κάποιες αιτίες που οδηγούν τους νέους σε αυτήν την ανήλικη βία, μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση και να βελτιωθεί το πράγμα. Μην μένουμε μόνο στο να καταδικάζουμε» συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης.

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε