«Δεν το βάζω κάτω»: Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει την δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο – Οι προσευχές μας μαζί σου

Την δική του μάχη με τον καρκίνο, δίνει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, οποίος πιστεύει σε ένα θαύμα. Πρόσφατα, ήρθε στην Αθήνα, για να κάνει κάποιες εξετάσεις από την Ρόδο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, μαζί με την σύντροφο του.

Ο λόγος του ταξιδιού τους ήταν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε σειρά ειδικών εξετάσεων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που θα δείξουν την πορεία της αρρώστιας στον οργανισμό του, όπως και την απόδοση των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβάλλεται εδώ και αρκετούς μήνες.

Γιώργος Δασκαλάκης: Η ανάρτηση του

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, αγάπες μου! Εδώ τα είπαμε με τον φίλο μου μετά την εξέταση. Τώρα είναι η αναμονή, μερικές μέρες, να δούμε τι κάναμε τόσο καιρό με το θηρίο… Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας… Αμήν!»

Στο πλευρό του καλλιτέχνη ήταν φυσικά και ο «φύλακας άγγελός» του, όπως αποκαλεί ο ίδιος την αγαπημένη του Μαρία Ντινόρη, που του δίνει δύναμη να συνεχίζει να παλεύει.

«Προσευχή τώρα, τίποτε άλλο από εσάς! Ο Χριστός και η Παναγία να κάνουν το θαύμα τους να βγουν καλά τα αποτελέσματα. Ας κατεβάσουμε όλους τους αγίους σήμερα, όλους τους αγγέλους, να κάνουν το θαύμα τους για το Τσαμπικάκι μου» έγραψε στο facebook, δημοσιεύοντας κι εκείνη φωτογραφίες του τραγουδιστή από το νοσοκομείο.

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε