«Δεν τα έκανε μόνος του! Είναι παιδί μου…» – Η αποκάλυψη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

Συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/12. Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για το ζήτημα του γάμου τον ομόφυλων ζευγαριών και της τενκοθεσίας, ωστόσο ρωτήθηκε και για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις κατηγορίες που αντιμετώπισε ο πατέρας Αντώνιος.

Ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής αυτής οργάνωσης βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά από παιδιά που έμειναν και μεγάλωσαν στις δομές του, οι οποίες όμως φέρεται πως πολύ πρόσφατα αποσύρθηκαν.

Η αποκάλυψη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για τις καταγγελίες κατά του πατέρα Αντώνιου

«Με τον Αντώνιο μιλήσαμε πολλές φορές. Του υπέδειξα ότι δεν είναι σωστή η πορεία του. Του είχα πει “μπες μέσα στην Εκκλησία, κάτω από τον έλεγχό της, και θα έχεις όλη τη δυνατότητα να εργαστείς”. Άκουγε, δεν άκουγε, αλλά καμιά φορά και οι γύρω μας μας κάνουν πλεκτάνες. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Δεν τα έκανε μόνος του ο Αντώνιος. Και οι άλλοι… Πείτε ότι όλα είναι αλήθεια, ότι τα έχει κάνει, δεν παύει να είναι παιδί μου. Μη το ξεχνάτε. Δεν είμαι ούτε αστυνόμος ούτε δικαστικός ούτε εισαγγελέας ή στρατηγός, είμαι πατέρας. Μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα από τη Δικαιοσύνη, πρέπει να περιμένουμε. Αν ο Αντώνιος έρθει σε εμένα και πει “έκανα αυτά”, είναι παιδί μου, δεν μπορώ να το καταδικάσω. Ας τα βρει η δικαιοσύνη. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να περιμένουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»