«Δεν τα έχουν ξαναδώσει σε παίκτη»: Σπάει ρεκόρ το ποσό που δίνουν στον Τριαντάφυλλο για να μπει στο Survivor

Λίγο πριν την έναρξη του Survivor για φέτος, ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του ALPHA, σχολιάζοντας το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως η συμμετοχή του στο Survivor αποκλείεται οριστικά, λόγω των υποχρεώσεών του τόσο σε επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό επίπεδο. Παρά την πολύ δελεαστική πρόταση για συμμετοχή στη φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να πει όχι.

Όσα ανέφερε

«Μου έκαναν φανταστική πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι. Ίσως να είναι και τα πιο πολλά λεφτά που έχουν προτείνει σε παίκτη. Μιλάμε για πενταψήφιο νούμερο», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Ήταν λίγο πιο κάτω από τις 20.000 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά. Αλλά δεν τα δέχθηκα επειδή είμαι σε μαγαζί. Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για μένα. Είναι δύσκολο να κάνω όσο προπόνηση κι αν κάνω, όσο εγωιστής κι αν είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον γιο μου ξανά, αλλά και να ξαναπεράσω αυτά που ακούω. Φαντάσου αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», πρόσθεσε.

Δείτε το video

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών