«Δεν πέρασα καλά”»: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρία Κορινθίου έφυγε από το “Πρωινό” – Η δήλωση για τον Λιάγκα

Η Μαρία Κορινθίου ήταν σήμερα καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή «Δύο στις 10». Η ηθοποιός τόνισε πως πλέον έχει αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και απάντησε και για τη συνεργασία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όσα ανέφερε

«Έχω αλλεργία πια στους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας μας σε διαφορετικούς τομείς. Αλλά πάντα όταν κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτό είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορεί να έχεις και με τον απέναντί σου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Στον ΑΝΤ1 ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά και το έχω δηλώσει, πάμε παρακάτω. Ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “θεέ μου, τι μάθημα είναι αυτό που προσπαθείς να μου δώσεις;”. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Αλλά όταν πια έκατσα και ηρέμησα, φυσικά και είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Πρέπει να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές και ψυχικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα».

Σε ερώτηση για μια νέα ενδεχόμενη πρόταση για τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Φυσικά θα έβαζα δικά μου όρια και θα έδινα μεγαλύτερη προσοχή στη συνεργασία και τους συνεργάτες».

Δείτε το video


Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»