«Δεν μπορεί να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο…»: Ξεσηκωμός με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη ακούει και διαβάζει τέτοιου είδους σχόλια στα social media, άλλωστε με 1 εκατομμύριο followers σίγουρα ασχολείται πολύς κόσμος μαζί της. Ούτε, βέβαια, είναι η πρώτη φορά που απαντά, η ειλικρίνεια και αμεσότητά της άλλωστε είναι κάποια από αυτά που κέρδισαν το κοινό και την έκαναν τόσο αγαπητή.

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί πριν 9 περίπου μήνες να έγινε μαμά αλλά δεν ξέχασε δευτερόλεπτο ότι ταυτόχρονα με αυτό τον ρόλο, έχει κι έναν εξίσου σημαντικό, αυτόν της γυναίκας και συντρόφου και δεν χάνει ευκαιρία να αναδεικνύει την θηλυκότητά της σε κάθε της εμφάνιση.

Το νέο video που προκάλεσε χαμό στα social

Τα κοντά μπλουζάκια/φορέματα, το σέξι βάψιμο, τα μακριά μαλλιά αλλά και οι πόζες της στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media γίνονται συχνά θέμα συζήτησης οπότε η Ιωάννα μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να απαντήσει επιτέλους στην φράση «Δεν μπορείς να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο σέξι», με… έναν σέξι τρόπο!

Χορεύοντας και φορώντας κοντό μπλουζάκι, από το οποίο διαγράφονται και οι κοιλιακοί που φαίνεται να επανέρχονται στην θέση τους λίγους μήνες μετά την γέννα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν καταιγιστικά με κάποια από αυτά να αναφέρουν χαρακτηριστικά «Μωρέ ας είχα εγώ την κορμάρα σου και σου έλεγα!!!», «Δειξτους πως γίνεται», «Θεέ μου τόσο όμορφη». Βέβαια υπήρχε και η άλλη πλευρά του… «το ντύσιμο σε πείραξε», «ποια είναι μαμά;»

@j.touni Χα! 🙄 ο καθένας να ντύνεται για την πάρτη του, και να φοράει ότι αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα❤️❤️ ΟΛΑ τα άλλα ειναι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ💩💩💩 #fyp #foryou #jtouni #touni ♬ original sound – Mahmut Orhan

Related posts

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς

Κλέων Γρηγοριάδης: «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα μπορούσα να βγάζω 5.000 ευρώ τη μέρα»