«Δεν ευθύνεται – Η ταχύτητα ήταν μηδενική»: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου της Σπυροπούλου μετά το τροχαίο ατύχημα στην Βούλα

Το πρωί της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Βούλα, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μια 64χρονη γυναίκα όπως πετάχτηκε μπροστά της

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας, μίλησε στον Alpha για την εντολέα του και ανέφερε ότι δεν ευθύνεται και πώς προτεραιότητα της παρουσιάστριας είναι να γίνει καλά η γυναίκα που χτύπησε.

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας», τόνισε στην εκπομπή ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της κ. Σπυροπούλου εξήγησε ότι η εντολέας του επέστρεφε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Το συμβάν έγινε περίπου στις 14:30 και η ταχύτητα ήταν πάρα πολύ μικρή και η γυναίκα που παρασύρθηκε έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό.

Από την τροχαία διενεργείται προανάκριση, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Μήτσαινας η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στην τραυματία και έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς. «Ενεπλάκη ατυχώς χωρίς τη δικιά της ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος στο τέλος.

Δείτε το video:

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»