«Δεν έμαθα ποτέ γιατί. Το πήρε μαζί του το μυστικό»: Το μεγάλο παράπονο του Γιάννη Βογιατζή για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Έφυγε από την ζωή, ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής, σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο και σημαντικό έργο και τα τραγούδια του θα μείνουν αξέχαστα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στο «MEGA Καλημέρα» είχε μιλήσει για την ζωή του, το πώς χάλασε η φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο & τον γάμο του.

Το μεγάλο παράπονο του Γιάννη Βογιατζή

Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε σε μία εκ βαθέων συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του, αλλά και για την άποψη του για τον θάνατο αλλά και στο μεγάλο του παράπονο για τον Τόλη Βοσκόπουλο, λέγοντας ότι «έφυγε και δεν έμαθα γιατί σταμάτησε η φιλία μας».

«Ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Του τραγουδούσα τα τραγούδια που έγραφε, στο μαγαζί συνεργαζόμασταν και λέγαμε τα τραγούδια μισά μισά. Όποτε είχε ανάγκη μετά τις 02:00 – 03:00 το πρωί, με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί μέναμε και κοντά», περιέγραψε ο Γιάννης Βογιατζής για τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας. Όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα τι συμβαίνει, γύρισε το κεφάλι και έφυγε. Το πήρε μαζί του το μυστικό», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βογιατζής, εξηγώντας ότι δεν τον ενόχλησε που δεν έμαθε ποτέ τι συνέβη.

«Δεν με ενοχλεί γιατί ο Τόλης ήταν και πολύ καλό παιδί και περίεργο παιδί. Θα μπορούσε δηλαδή κάλλιστα να τον έχει πειράξει κάτι που δεν το κατάλαβα. Του είχα πει να μου πει αν έκανα κάτι για να απολογηθώ, να ξέρω γιατί. Έφυγε από κοντά μας και πικράθηκα γιατί ήταν σφραγίδα για το είδος που υπηρετούσε», κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής.

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της