«Δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών»: Τα πήρε άσχημα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με ερώτηση ρεπόρτερ

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Η εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός, μάλιστα, αντέδρασε με την ερώτηση που της τέθηκε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Τι συνέβη

«Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λόγω της σχέσης και της γνωριμίας που έχετε με τον πατέρα της, τη θυμάστε μικρό παιδί;», ήταν η ερώτηση που τέθηκε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός απάντησε: «Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών. Δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση…».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρόσθεσε: «Τη θυμάμαι από τη στιγμή που ξεκίνησε, αν εννοείς αυτό. Τη θυμάμαι από την πρώτη φορά που τραγούδησε. Δεν ήταν μικρό παιδί, ήταν ολόκληρη κοπέλα».

Δείτε το video

Related posts

Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν από την Πανσέληνο του Ιουνίου

Αστρολογική «έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η εβδομάδα της κρίσης (29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου) – Ποια 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά!

Πλανητικό «σεισμό» αποκάλυπτει για Ιούλιο ο Κώστας Λεφάκης: Ποια 4 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά