«Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε»: Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη και απάντησε στα κακόβουλα δημοσιεύματα για το σπίτι τους

Μια μεγάλη απόφαση πήραν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Ο λόγος είναι, πως πλέον στην ζωή τους ήρθε ένα παιδί που τους κάνει να πετούν σε πελάγη ευτυχίας .

Την συγκεκριμένη περίοδο οι δυο τους , έχουν ήδη μετακομίσει στο νέο τους διαμέρισμα και το διαμορφώνουν σιγά σιγά σε αυτό που ονειρεύονταν όταν κ πήραν αυτή την απόφαση . Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που είτε η πρώην παίκτρια του “my style rocks”, είτε ο σύντροφος της έχουν μοιραστεί το καινούργιο τους σπίτι , μέσα από τα social media τους.

Η απάντηση της

Παρόλα αυτά, όταν κάποιο άρθρο ανέφερε «Ούτε τζακούζι, ούτε κήπος, πλέον δεν ζουν στη χλιδή»,η Ιωάννα Τούνη έγινε “πυρ και μανία“, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα μέσα από τα Stories της στο Instagram.

«Γιατί είστε κακούληδες; Γιατί αυτό; Προς ενημέρωση το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και δεν είναι ακόμη έτοιμο. Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεωκοπήσαμε, αν αυτό νομίζατε. Σόρρυ που σας το χαλάω» απάντησε στα κακώς κείμενα, η Ιωάννα Τούνη.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της