Δεν άντεξε και το αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό, του πάει ο έρωτας»

Για την φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα μίλησαν σήμερα (21/6) στην «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το θέμα και δήλωσε ότι ο παρουσιαστής «έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό».

Όσα ανέφερε

«Έχω μάθει ότι η Μαρία με τον Γιώργο είναι πολύ καλά! Εμένα λένε οι πληροφορίες μου και χαίρομαι ότι είναι κι οι δύο in love. Μου αρέσει πολύ αυτό», ανέφερε στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου.

Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια είπε ότι: «Αν δεις τον Λιάγκα, γιατί εγώ βλέπω καμία φορά τον ανταγωνισμό το βράδυ στο Youtube, εγώ καταλαβαίνω πότε κάποιος περνά καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό.

Δες Λιάγκα Δεκέμβρη και δες τώρα. Είναι λίγο πιο γλυκός και του έχει κάνει καλό. Αυτό θέλω να πω ότι του πάει ο έρωτας. Τον προτιμώ από τον Σοϊλέδη τον Λιάγκα!».

«Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πάρα πολύ καλά κι οι δύο. Η Μαρία, επειδή είχε περάσει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, νιώθει μία ασφάλεια κι είναι ερωτευμένη», συμπλήρωσε.

Ακόμα, εξήγησε πως: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνδρα δίπλα που να σου δημιουργεί ασφάλεια, να σε φροντίζει, να σε προσέχει…».

Related posts

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία!»

Ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο: Η ιστορία της θαυματουργής σπάνιας εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»