«Δε μιλάνε, τέλος»: Το σχόλιο της Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά

Για τη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξήγησε τον λόγο που η ίδια δεν παραβρέθηκε τελικά, αλλά και για τη σχέση που έχει πλέον η παρουσιάστρια με τον Νίκο Μουτσινά.

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

“Ήμουν καλεσμένη αλλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά με κάποια θέματα εδώ και μετά είχα κάποια άλλα ραντεβού και δε μπόρεσα να παραβρεθώ, με συγχωρείτε. Η κόρη της είναι υπέροχη, η Κατερινούλα είναι φανταστική. Μοιάζει στον Στέλιο αλλά μου θύμιζε και τη Μαρία. Να τους ζήσει, γερή και καλότυχη” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά με τη μη πρόσκληση του Νίκου Μουτσινά είπε: “Να πω ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε αλλά και να είχε καλεστεί περνάει λίγο δύσκολα με την υγεία του. Περαστικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Αναφορικά με τη σχέση που έχουν πλέον ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη, σχολίασε: “Όταν δεν μιλάνε δύο άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσεις στη βάφτιση ή σε ένα κοσμικό γεγονός. Δε μιλάνε, τέλος, γιατί να τον καλέσει; Και με εμάς είχε γίνει κάτι αλλά εγώ μετά μίλησα με τη Μαρία. Όταν έκανε παιδί, έστειλα και τα δώρα μου, επικοινωνήσαμε, την είδα κι έξω με τον άντρα της, είδα και το μωράκι τους, λύθηκε”

“Μία απορία. Βαφτίζει η Μαρία το παιδί. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Και βρίσκεται κάποιος να ρωτήσει: τον κύριο Μουτσινά τον καλέσατε; Δηλαδή σεβασμός στη βάφτιση, στην υγεία του άλλου και ρωτάς εσύ για να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι; Είναι ανεπίτρεπτο ρε παιδιά”, σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το video






Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»