Δε μάσησε τα λόγια της η Φαίη Σκορδά: «Όλοι ξέρουμε ότι η Ναταλία Γερμανού κάνει την πιο σωστή εκπομπή»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay’s Time θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για όσα ειπώθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και σε μία δική της προσωπική εμπειρία σε ένα αντίστοιχο περιστατικό.

Τι ανέφερε για την Ναταλία Γερμανού

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να βάλουμε σε κατηγορία τους παρουσιαστές σχετικά με το ποιοι κάνουν καλές ψυχαγωγικές εκπομπές και ποιοι όχι. Και κακά να έγινε όμως, όλοι ξέρουμε ότι και η Ναταλία Γερμανού κάνει σωστές εκπομπές, όλοι μας έχουμε κάνει λάθη, δεν μιλάω για μια άσχημη στιγμή που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στα 20 χρόνια πορείας. Μιλάμε για μια παρουσιάστρια που έχει έναν σωστό δρόμο και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο κόσμος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επίσης έναν σωστό δρόμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Η Ναταλία ήθελε να πει κάτι γενικότερα προφανώς, είναι δυνατόν να ήθελε να βγάλει την ουρά της απ’ έξω; Είναι σαν να ήθελε να πει πως πολλές φορές μπορεί να θέλει κάτι συγκεκριμένο αλλά το σύστημα να μην την αφήνει. Δεν είδα ποτέ την Ναταλία να έχει στείλει κάμερα σε κάποια μάνα που έχει χάσει το παιδί της. Αυτά δεν είναι τα όρια;».

«Σε όλους μας έχει συμβεί να θέλουμε να παίξουμε ένα θέμα ή να έχουμε μια συγκεκριμένα άποψη, αλλά για κάποιους λόγους να μην μας επιτρέπεται. Πάντα γνωρίζω την σκαλέτα αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στον αέρα να δω ένα θέμα και να νιώσω άβολα. Ήμουν στον ANT1 και παίζαμε το Game of love και είδα κάτι το οποίο δεν μου άρεσε και είπα πως δεν θα το παίξουμε ξανά. Έλαβα τις συνέπειες και ευτυχώς είναι ένα κανάλι που σέβεται τον εργαζόμενο», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε δηλώσεις

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της