Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει…»

Καλεσμένη στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, ώστε να μιλήσει για την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τις θέσεις της και τις προτεραιότητές της σε περίπτωση που εκλεγεί, ενώ τόνισε πως υποστηρικτές είναι οι τηλεθεατές της, στους οποίους όλα τα προηγούμενα χρόνια τους κρατούσε συντροφιά μέσα από τις συνεργασίες της με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όσα ανέφερε

Μέσα σε όσα είπε, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει ενεργά την ίδια, με κάθε τους επικοινωνία.

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Γιώργος Αυτιάς με έχει στηρίξει και με στηρίζει και ψυχολογικά. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει: “Κορίτσι μου, τι κάνεις;”».

Ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω τον κομματικό μηχανισμό που έχουν άλλοι υποψήφιοι. Εγώ έχω μόνο τον κόσμο που με βάζει στα σπίτια του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα. Έχω κάποιους εθελοντές, νέα παιδιά, φρέσκα, που εγώ πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.


Embed code

Related posts

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος

Αναστάτωση σε όλη την Λαμία: Το περίεργο συμβάν που ανησύχησε τους κατοίκους το πρωί του Σαββάτου

Το παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα: “Γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια, είχα την κόρη μου”