Δανάη Μπάρκα για την κατάψυξη ωαρίων: «Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία»

Πριν λίγες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η εμπειρία της από την ωοληψία που έκανε

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανάρτησε ένα story, στο οποίο αναφέρεται στη διαδικασία. Μία από τις ακολούθους της τη ρώτησε: «Πώς ήταν η εμπειρία της ωοληψίας; Σε λίγο καιρό ξεκινάω κι εγώ ανάλογη διαδικασία».

Θέλοντας να απαντήσει στην ερώτησή της, η Δανάη Μπάρκα την καθησύχασε πως η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ανέφερε επίσης πως σύντομα θα ανεβάσει υλικό για να ενημερωθούν κι άλλες γυναίκες που ενδιαφέρονται να κάνουν κατάψυξη ωαρίων.

«Εμένα όλα πήγαν καλά. Περισσότερη εξάντληση μου βγήκε τώρα που ολοκλήρωσα, παρά κατά τη διάρκεια (σε όλα ανάποδη). Έχω βγάλει διάφορα βίντεο για να τα ανεβάσω, γιατί συνειδητοποίησα πως πολλά κορίτσια δεν γνώριζαν καν τη διαδικασία, αλλά έχουν άγχος για το αν θα την κάνουν κι άλλα πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ επίπονο. Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός κι η καθεμία πρέπει να ακούει τον γιατρό της», έγραψε.

Δείτε το story

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”