Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και η αποχή από τα social media

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media μετά από απουσία ενάμιση μήνα και αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η απάντηση για τις φήμες

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο λόγος που η γνωστή Influencer πήρε τον χρόνο της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια ενδεχόμενη δεύτερη εγκυμοσύνη. Κάτι τέτοιο όμως η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε μέσα από τα Instagram Stories της.

«Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα σε αυτή την ερώτηση που μου κάνετε θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι. Γιατί είχα κουραστεί και είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά, όχι. Απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ» απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε το video

Related posts

«Όχι στην συγκάλυψη»: Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Όλο το διαδίκτυο μιλά για την Εριέττα Κούρκουλου: Είπε για τον Όλιβερ την πιο σκληρή αλήθεια και χειροκροτήθηκε

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου…» – Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό της