«Χρειάζεται “σκονάκι” για να μας πείσει δήθεν» – Το Twitter “σταυρώνει” τον Γιώργο Αυτιά για την γραμμένη συγγνώμη στον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Γιώργος Αυτιάς, που δέχθηκε σφοδρά πυρά για το χυδαίο και ομοφοβικό σχόλιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιμένει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Επιμένει να θεωρεί ότι το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό και λάθος κατάλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης και το πανελλήνιο.

Η on air απολογία του

Όμως, ο τηλεπαρουσιαστής του ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι διακατέχεται από τον φόβο του ΕΣΡ, του εισαγγελέα και της γενικής κατακραυγής και έτσι εμφανίστηκε σήμερα (15/10) να κάνει μια on air απολογία διαβάζοντας, όπως είναι εμφανές στο βίντεο, δήλωση, που φαίνεται ότι είναι γραμμένη από δικηγόρο.

Ο Γιώργος Αυτιάς, υποστήριξε ότι το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό «όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης» και το τερμάτισε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται περί παρεξήγησης.

Το μεγαλύτερο μέρος της νέας απαράδεκτης δήλωσής του ήταν αυτοαναφορικό, για την καριέρα του- που την έχει θέσει στην υπηρεσία του πολίτη και του Συντάγματος – για τον σεβασμό του στους θεσμούς, τον άνθρωπο και όλα τα πολιτικά, θεσμικά και δικαστικά πρόσωπα της Πολιτείας και των κομμάτων.

Το ότι ο Γιώργος Αυτιάς ακόμα και μετά τη γενική κατακραυγή επιμένει ότι το σχόλιό του κατά του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν ομοφοβικό, είναι άριστο δείγμα της ομοφοβικής αντίληψής του.

Δείτε το video

Το Twitter “σταυρώνει” τον Γιώργο Αυτιά για όσα είπε και για την γραμμένη συγγνώμη στον Στέφανο Κασσελάκη στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Τα σχόλια στο twitter

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της