Χείμαρρος ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο;»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, έδωσε το πρωί της Πέμπτης 23/11, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, εξέφρασε την άποψη του για τους παρουσιαστές των φετινών εκπομπών ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα Light – Μικρούτσικου

Ο αιχμηρός σχολιασμός του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του Light. Όλα όσα βγαίνει και δηλώνει, τα κάνει για να συζητιέται και να κάνει σούσουρο. Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν απλά στιχουργός, ήταν τα πάντα. Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο; Ο Θάνος ήταν αγωνιστής και καλλιτέχνης. Τι είναι για να τον αναφέρει ο καθένας» είπε αρχικά.

«Η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε μέσα σε έξι μήνες ότι είναι έξυπνη. Όταν η Ελένη αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση. Η Έλενη το είπε το στοπ και έγινε της τρελής. Όταν επέστρεψε δεν είχε την αίσθηση του τι την περιμένει. Η αποχή της φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε.

«Η Κατερίνα Καινούργιου έχει το κουράγιο να δηλώνει με την εμφάνιση της γι΄αυτό που τη κατηγορούν, ότι είναι μπάρμπι» τόνισε.

«Γιατί έβαλαν τη Βάσω Λασκαράκη να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή; Είναι ηθοποιός, όχι παρουσιάστρια. Η πιάτσα έχει γεμίσει με ηθοποιούς-παρουσιαστές. Ο Γιώργος Καραμίχος δεν έχει ταλέντο για να κάνει τον παρουσιαστή των τηλεπαιχνιδιών».

Δείτε εδώ το βίντεο:






Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε